Події

Неподалік Житомира зіткнулися легковик та вантажівка, один з водіїв був нетверезий

7 December 2020, 12:45

Поблизу села Сінгури Житомирського району ввечері 6 грудня зіткнулися легковий автомобіль Renault та вантажівка DAF. Патрульні поліцейські виявили у водія легковика ознаки алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«6 грудня, близько 20-ї години, інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення, що поблизу с. Сінгури відбулась дорожньо-транспортна пригода з потерпілими за участі легкового автомобіля Renault та вантажівки DAF. Коли патрульні прибули на місце пригоди, то встановили, що потерпілих осіб немає. Допомоги медиків водії транспортних засобів не потребували», – йдеться у повідомленні.

Під час оформлення матеріалів за ст. 124 КУпАП (ДТП без потерпілих), патрульні поліцейські виявили у водія автомобіля Renault ознаки алкогольного сп'яніння.

Від проходження освідування на місці чи у медичному закладі водій відмовився в присутності свідків.

Як наслідок, патрульні поліцейські оформили на водія адміністративні матеріали, а саме протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та протокол за ч.1, ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп'яніння).

Як повідомляв Житомир.info, 3 грудня 2020 року в Житомирі патрульні переслідували ВАЗ, водій якого порушив ПДР та намагався втекти від правоохоронців. Врешті, легковик наздогнали на Київському шосе, його водій виявився п’яним.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія водій сп'яніння п'яний водій легковик вантажівка Сінгури  
Матеріали по темі