Події

У райцентрі Житомирської області ВАЗ збив пам’ятний знак, водій у лікарні

7 December 2020, 14:47

У смт Черняхів Житомирської області збили пам’ятний знак, встановлений на честь воїнів, загиблих у Другій світовій війні.

Про це Житомир.info 7 грудня повідомив читач Андрій Паламарчук.

«У Черняхові збили пам’ятник "Скорботна мати"», – написав читач.

Він надіслав до редакції фото збитого пам’ятного знака, (встановленого на братській могилі радянських воїнів у комплексі з пам’ятником «Скорботна мати». Останній, відповідно до знімків, залишився неушкодженим). Судячи з фото, обеліск упав внаслідок ДТП, адже біля нього видно характерні уламки.

У відділі комунікації поліції Житомирської області Житомир.info підтвердили інформацію про дорожньо-транспортну пригоду: вночі у знак в’їхав автомобіль ВАЗ.

«7 грудня близько 00:35 до Черняхівського відділення поліції надійшло повідомлення про ДТП у райцентрі. Попередньо, водій автомобіля ВАЗ, місцевий житель 1986 року народження, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з пам’ятним знаком. У результаті ДТП чоловік отримав травми та був доставлений до місцевої лікарні. Поліція встановлює всі обставини події», – поінформували у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2019 року в смт Любар Житомирської області вандали пошкодили пам’ятний знак загиблому воїну АТО Івану Вовку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пам’ятний знак пам’ятник Черняхів  
Матеріали по темі