Події

У гаражному кооперативі на провулку Танкістів у Житомирі згорів гараж та автомобіль, власник отримав опіки

9 December 2020, 15:23

На території гаражного кооперативу в Житомирі 8 грудня сталася пожежа. Вогонь знищив гараж та автомобіль у ньому, а власник отримав опіки. Окрім того, полум’я пошкодило три сусідні гаражі.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

Повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 12:57 год. 8 грудня.

«На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться в цегляній будівлі одного з багатьох гаражів, розташованих впритул один до одного. Там вогонь охопив майно, легковик та вже встиг перекинутися на покрівлю. До того ж, існувала загроза розповсюдження вогню на суміжні гаражі», – йдеться у повідомленні.

Вже за 20 хвилин рятувальники локалізували пожежу, а о 13:55 год. – ліквідовували. Вогонь знищив гараж, транспортний засіб, а також пошкодив покрівлі трьох суміжних гаражів на загальній площі близько 30 кв. м.

З’ясувалося, що під час ремонту автівки, який проводив власник, виникло займання, яке, ймовірно, сталося через розгерметизацію паливної системи. Внаслідок цього 40-річний господар отримав опіки обличчя та рук. На місце події прибули медики та надали потерпілому першу медичну допомогу, від госпіталізації чоловік відмовився.

До ліквідації надзвичайної події залучалося 15 чоловік особового складу і 3 одиниці пожежної техніки. Остаточні обставини пожежі встановлюють фахівці.

У пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області в коментарі Житомир.info уточнили, що пожежа сталася в гаражному кооперативі на провулку Танкістів. Зазначимо, що на вказаному провулку розташований гаражний кооператив «Простір».

Як повідомляв Житомир.info, 25 листопада 2020 року в гаражному кооперативі «Світлофор» на вулиці Льонковій у Житомирі сталася пожежа в одному з гаражів. Вогонь пошкодив приміщення та знищив автомобіль ВАЗ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС гараж гаражний кооператив пров.Танкістів автомобіль опіки  
Матеріали по темі