Події

На трасі у Житомирській області водій «Таврії» заснув за кермом та в’їхав у припарковану фуру

9 December 2020, 18:06

У Малинському районі Житомирської області 8 грудня автомобіль марки ЗАЗ в’їхав у припарковану вантажівку. Ймовірно, ДТП сталася через те, що водій легковика заснув за кермом. Його госпіталізували.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо встановлено, що близько 21:20 на автодорозі поблизу с. Білого Берега Малинського району водій автомобіля ЗАЗ, 49-річний житель Дніпропетровської області, ймовірно заснув за кермом та допустив зіткнення з припаркованою вантажівкою MAN з причепом», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП водій легковика отримав травми та був доставлений до Малинської лікарні. Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події.

Травмованого водія з «Таврії» діставали рятувальники, адже його затисло конструкціями автомобіля. Про це інформує Малинський МРВ У ДСНС України у Житомирській області.

«08 грудня 2020 року о 21 год. 44 хв. до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на 86 км траси Київ – Ковель сталася дорожньо-транспортна пригода. Зі слів водія, якого рятувальники деблокували з автомобіля «Таврія», він заснув за кермом. На місці події рятувальники встановили, що водій затиснутий на передньому сидінні. За допомогою гідравлічного інструмента бійці 13-ДПРЧ (м. Малин) деблокували водія та передали до рук медиків», – повідомляють рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 9 грудня 2020 року на коростишівській об’їзній у Житомирській області зіткнулися автомобілі Skoda, Volkswagen і «Москвич». Травмованого водія з «Москвича» деблокували рятувальники.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Малинський район "Таврія" вантажівка фура  
Матеріали по темі