Події

Двоє чоловіків з одного району Житомирської області потрапили до лікарні з переохолодженням та обмороженням

10 December 2020, 10:21

За добу 9 грудня у Житомирській області зафіксували один випадок переохолодження та однин – обмороження. Обоє постраждалих – з Ємільчинського району.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області.

«9 грудня до реанімаційного відділення Ємільчинської центральної районної лікарні з переохолодженням тіла був госпіталізований житель села Яблунець, 1982 року народження. Також до Ємільчинської ЦРЛ потрапив житель села Киянка, 1997 року народження, у якого діагностували обмороження І-ІІ ступеня лівої кисті», – поінформували у ДСНС.

Головний спеціаліст управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук уточнив, що 23-річного молодика з обмороженням госпіталізували до травматологічного відділення.

Як повідомляв Житомир.info, за добу 3 грудня 2020 року в Житомирській області було зафіксовано два випадки травмування людей внаслідок низької температури повітря: до Овруцької лікарні з обмороження госпіталізували 55-річного чоловіка, а до Ємільчинської ЦРЛ з переохолодженням потрапив 61-річний житель району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: переохолодження обмороження Ємільчинський район  
Матеріали по темі