Події

Наслідки ожеледиці: житомирські патрульні отримали понад 60 викликів про ДТП, а рятувальники діставали з узбіч фури

11 December 2020, 10:39

Через погіршення погодних умов та ожеледицю у Житомирській області після обіду 10 грудня і до ранку 11 грудня патрульні поліцейські отримали 64 виклики про ДТП, а рятувальники 8 разів виїжджали на допомогу водіям.

«З 13 год. 10 грудня до 9 ранку 11 грудня на лінію «102» надійшло 64 повідомленні про дорожньо-транспортні пригоди. Це по місту і на трасах, які є у зоні обслуговування патрульних поліцейських», – розповів пресофіцер патрульної поліції Ігор Іванюк.

В управлінні ДСНС у Житомирській області Житомир.info уточнили, що менш ніж за добу рятувальники 8 разів виїжджали на допомогу транспортним засобам, які через ожеледицю занесло на узбіччя.

«Було 8 виїздів. Два рейсові автобуси занесло на узбіччя та один мікроавтобус. Допомога рятувальників знадобилась і водіям 7 вантажівок. Рятувальники повернули транспортні засоби на дорогу та відновили рух транспорту. На об’їзній поблизу Станишівки одразу три фури занесло і вони перекрили рух транспорту», – зазначили у ДСНС.

Читачі повідомляють, що на трасі Київ-Житомир на 200 метрах дороги чотири розбитих автомобілі.


Нагадаємо, по обіді 10 грудня до редакції Житомир.info звернулися водії вантажних транспортних засобів зі скаргою на те, що дорожнє покриття на трасі міжнародного значення М 21 «Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський» не оброблене протиожеледною сумішшю й вантажівки змушені зупинитися і чекати, доки спецтехніка приведе дорогу до належного стану.

Як повідомляв Житомир.info, о 16:00 год. 10 грудня Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомила про тимчасове обмеження руху автобусів і вантажівок в Житомирській та Київській областях у зв'язку з несприятливими погодними умовами. Відновили рух транспорту о 6:00 год. 11 грудня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ожеледиця патрульні рятувальники вантажівка траса  
Матеріали по темі