Події

«Представник фонду допомоги пенсіонерам» ошукав житомирянина, а жителька області втратила гроші через «працівницю сільради»

12 December 2020, 10:23

За добу 9-10 грудня поліцейські Житомирської області зареєстрували два випадки крадіжок у пенсіонерів особами, які під різними приводами заходили до них у житло. Нині триває встановлення причетних до злодіянь.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Зранку 10 грудня у Житомирі до 84-річного пенсіонера навідався чоловік, який назвався представником фонду допомоги пенсіонерам. Він запропонував дідусеві ліки за вигідною ціною, які той придбав. Однак після того, як «добродій» пішов, літній господар виявив зникнення 2 тисяч гривень», – йдеться у повідомленні.

А напередодні, 9 грудня, до Малинського відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжку грошей у 83-річної жительки району. На місці події поліцейські з’ясували, що цього дня до пенсіонерки завітала невідома жінка, яка назвалася працівницею сільради. Під приводом уточнення даних щодо земельної ділянки жінка виманила господиню на її город. Згодом незнайомка пішла, а пенсіонерка, повернувшись до будинку, виявила, що хтось побував всередині та знайшов її сховок з грошима: з-під матраца зникли 8 тисяч гривень.

Правоохоронці закликають громадян бути більш обачними у спілкуванні з незнайомцями, які навідуються до чужих осель.

Як повідомляв Житомир.info, 10 листопада 2020 року до 83-річного жителя Житомира прийшли незнайомки, які запропонували обміняти гривні на «валюту» за вигідним курсом. У результаті пенсіонер втратив близько 40 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шахрай шахрайство ошуканство ошуканець  
Матеріали по темі