Місто

Житомирян попереджають про ускладнення погодних умов: туман та ожеледь

14 December 2020, 18:04

За даними Житомирського обласного гідрометеоцентру вночі та вранці 15 грудня у Житомирі очікується туман, видимість 200-500 м (І рівень небезпечності, жовтий).

Про це 14 грудня на сайті міської ради повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

«В Житомирі хмарно. Без істотних опадів. Вночі та вранці туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура протягом доби близько 0°С. В період ускладнення погодних умов, погіршення видимості, закликаємо водіїв утриматись від користування особистим автотранспортом, а при неможливості – бути максимально уважними», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, внаслідок негоди та ожеледиці на дорогах 10 та 11 грудня до травмпунктів Житомира звернулися 152 людини, що удвічі більше, ніж за попередню добу. Вранці 11 грудня в міській раді пояснювали, що КП «УАШ» відповідає за тротуари у центрі міста та частково у мікрорайоні Крошня, інші тротуари мають прибирати та посипати управляючі компанії. До ранку 14 грудня до травмпунктів звернулися ще 295 житомирян зі скаргами на травми, отримані в результаті падіння на слизьких вулицях.

Як повідомляв Житомир.info, 13 грудня 2020 року заступник мера Житомира Сергій Кондратюк провів розширену нараду, де говорив про проблеми з посипанням від ожеледі прибудинкових територій та провулків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода туман ожеледиця  
Матеріали по темі