Місто

​ На виконкомі затвердили оновлену програму новорічних свят у Житомирі

16 December 2020, 15:20

16 грудня на черговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради розглянули план новорічних заходів та внесли певні корективи.

Як анонсували раніше, урочисте запалення ялинки відбудеться 19 грудня о 17:00 на вулиці Михайлівській. Того ж цього дня з 12:00 до 18:00 години містом курсуватиме експрес-автобус зі Святим Миколаєм. Розклад автобусу обіцяють повідомити пізніше.

«Святкова програма, ярмарок, гуляння - не заплановані. Заходи плануємо провести за умов суворого дотримання карантинних правил. Але плануємо зробити заходи такого плану: головну ялинку виставляти ми не будемо, прикрасимо ялинку, яка знаходиться в центрі вулиці Михайлівської. Попри те, що важкий рік хочемо подарувати настрій маленьким житомирянам. Тому для них, вулицями міста запустимо експрес-автівку з казковими героями, які будуть їздити вулицями та вітати на відстані мешканців міста, та заїжджати в мікрорайони міста», - говорить начальниця управління культури Ілона Колодій.


Члени виконавчого комітету запропонували змінити програму на 24 грудня, зокрема перенести заплановані дійства на 25 грудня. Відтак, 25 грудня з 14:00 до 16:00 години з балкона міської ради містян вітатимуть казкові герої. Крім того, з 17:00 - 18:00 години центральними вулицями міста будуть ходити колядники.

Традиційної новорічної ночі в цьому році не буде.

«25 грудня плануємо музичний трамвайчик з музичними героями. 31 грудня з 20:00 до 01:00 години, музичний супровід біля новорічної ялинки. Просто грає музика», - каже Ілона Колодій.

Крім того, з 19-31 грудня працюватиме тематична фотозона.

«Ми плануємо поставити одну локацію з фотозоною - це буде «диво куля». Знаєте, як снігова, різдвяна. Також ми плануємо на Різдво поставити вертеп», - сказала Ілона Колодій.

Нагадаємо, Житомир зустрічатиме Різдво-2021 та Новий рік без ярмарку та концертів.

Як повідомляв Житомир.info, у середині листопада 2020 в Житомирі оголосили «новорічні» тендери: за 740 тис. грн збиралися купити 4 тисячі солодких подарунків та замовити послуги з організації свят. 4000 новорічних подарунків управління культури Житомирської міської ради купить у постійного постачальника – вінницького ПП «Торговий дім «Солодкий світ»: по 100 грн за один набір цукерок у новорічній шапці. Договір на організацію новорічних та різдвяних свят за 290 тис. грн уклали з ФОП Галицький Анатолій Іванович, основний вид діяльності якого – технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новорічні свята ялинка Різдво вітання програма  
Матеріали по темі