Місто

Укладання асфальту ввечері і «корок» на в’їзді в Житомир – як ремонтують Велику Бердичівську

17 December 2020, 19:56

У Житомирі продовжується ремонт вулиці Великої Бердичівської. Працівники підрядної компанії ТОВ «МІТТЕЛ» ввечері 17 грудня асфальтують ділянку на перехресті вулиць Велика Бердичівська, Жуйка та Льва Толстого.

Через ремонтні роботи у вечірню «годину пік» утворився корок зі сторони вулиці Жуйка – в’їзд у Житомир з бердичівської траси.


Нагадаємо, у міській раді незадоволені якістю ремонтних робіт, які здійснює компанія, котру обирав департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації. Усувати недоліки на Київській та доробляти Велику Бердичівську можуть до кінця поточного року.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці липня 2020 року департамент регіонального розвитку ОДА з третьої спроби провів тендер на капітальний ремонт ділянки Великої Бердичівської від Довженка до вулиць Льва Толстого та Жуйка. Тендер виграло київське ТОВ «МІТТЕЛ» з пропозицією 22 млн 644 тис. 64,62 грн. Договір уклали 5 серпня, а 26 серпня на Великій Бердичівській почали ремонт цієї ділянки: після демонтажу бордюрів перекрили одну смугу руху.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт вул.Велика Бердичывська вечір вул.Жуйка  
Матеріали по темі