Події

Поліцейські знайшли водія та вантажівку, причетну до смертельної ДТП в Житомирській області

20 December 2020, 10:20

Поліцейські знайшли вантажівку Renault Magnum, причетну до ДТП, внаслідок якої загинула жінка і двоє людей отримали травми.

Про це вранці 20 грудня Житомир.info повідомили в головному управління Нацполіції в Житомирській області.

«Поліцейські встановили транспортний засіб – це вантажівка Renault Magnum під керуванням 51-річного жителя с. Соколова Пулинського району. І авто, і водія поліцейські виявили за місцем проживання останнього. Нині чоловік дає свідчення слідчим, триває з’ясування усіх обставин у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 ККУ», - поінформувала речниця ГУНП Алла Ващенко.

Зазначимо, що санкції ч.2 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, ввечері 19 грудня на трасі Київ-Чоп в Пулинському районі вантажівка розтрощила ВАЗ і поїхала з місця ДТП, на території кількох районів області були введено спеціальні заходи для затримання вантажівки, водій якої здійснив ДТП в результаті якої загинула одна людина і ще двоє отримали травми.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2020 року рідні розшукували водія, який неподалік села Глибочиця Житомирського району на смерть збив хлопця та втік з місця події. Поліція знайшла автомобіль та встановила особу власника наступного дня після ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Київ-Чоп поліція вантажівка втік  
Матеріали по темі