Події

​У райцентрі Житомирської області легковик зніс електроопору, водій загинув

21 December 2020, 09:27

У ніч на 20 грудня в центрі Романова легковий автомобіль зніс електроопору. У наслідок ДТП водій загинув.

Про це 20 грудня повідомив місцевий сайт Твій Романів.

«Інформацію про подію редакції підтвердили у Романівському відділенні поліції. ДТП трапилось о 00.50 20 грудня поблизу площі Єдності. Водій загинув. Наразі поліція з’ясовує всі обставини події», - повідомив Твій Романів.

Уранці 21 грудня у пресслужбі ГУНП повідомили подробиці смертельної ДТП в Романові, у якій загинув 26-річний водій автомобіля Volkswagen Jetta.

«Попередньо, водій автомобіля «Volkswagen Jetta», 26-річний місцевий житель, рухаючись вулицею населеного пункту, не впорався з керуванням, унаслідок чого автомобіль зіткнувся із залізобетонною опорою. У результаті ДТП водій загинув на місці події. Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 19 грудня на трасі Київ-Чоп в Пулинському районі вантажівка розтрощила ВАЗ і поїхала з місця ДТП, на території кількох районів області були введено спеціальні заходи для затримання вантажівки, водій якої здійснив ДТП, в результаті якої загинула одна людина і ще двоє отримали травми. Упродовж доби правоохоронці розшукали вантажівку та встановили особу водія.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Романів стовп загиблий  
Матеріали по темі