Події

У Житомирській області рятувальники вивільняли пасажирку понівеченого легковика, який «злетів» з дороги

21 December 2020, 13:16

Уночі 21 грудня в Овруцькому районі легковик з’їхав у кювет, травмовану пасажирку з понівеченої автівки вивільняли рятувальники.

Про це 21 грудня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«21 грудня о 01:13 рятувальники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини залучалися на ліквідацію наслідків дорожньо-транспортної пригоди, що сталася поблизу села В.Чернігівка Овруцького району. На місці події з’ясувалося, що внаслідок ДТП пасажирці, яка знаходилася на передньому сидінні, затисло ноги. Жінка була напівпритомна, частково лежала на водійському сидінні», - йдеться у повідомленні.

За інформацією рятувальників, двері зі сторони потерпілої не відкривалися. Тому фахівці ДСНС розбили скло та, за допомогою лома і підручних засобів, розжали передню панель, після чого вивільнили кінцівки постраждалої. Далі вже через водійські дверцята рятувальники обережно вийняли її з автівки та на ношах транспортували до медичного автомобіля. Працівники центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф госпіталізували жінку до міської лікарні.

«Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються правоохоронцями», - зазначили рятувальники.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області Житомир.info повідомили подробиці цієї ДТП, в якій травмувалася 26-річна пасажирка та 30-річний водій автомобіля.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 грудня близько 01:00 неподалік с. Великої Чернігівки Овруцького району. Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Ауді», 30-річний житель Овруцького району, рухаючись автодорогою в напрямку с. Великої Чернігівки, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з деревом. У результаті ДТП водій та 26-річна пасажирка, жителька району, отримали травми та були доставлені до Овруцької лікарні. Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події",- повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 20 грудня 2020 в центрі Романова легковий автомобіль зніс електроопору: 26-річний водій загинув.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС допомога ДТП постраждалий травмований  
Матеріали по темі