Здоров'я

​У Житомирі від ускладнень коронавірусу померла лікар-пульмонолог обласної лікарні

22 December 2020, 11:05

Лікар-пульмонолог КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирського обласної ради Світлана Тимошенко померла від ускладнень коронавірусу.

На сайті лікарні ввечері 21 грудня опублікували некролог пам'яті колеги.

«КНП «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті лікаря-пульмонолога пульмонологічного відділення Тимошенко Світлани Іванівни та висловлює свої щирі співчуття всім рідним і близьким людям померлої. Несподівана смерть Світлани Іванівни — втрата для рідних, близьких, для колег і друзів. Тимошенко Світлана Іванівна народилася 2 липня 1956 р. в с. Надіїв Долинського району Івано-Франківської області…», – йдеться у повідомленні.

Генеральний директор лікарні Богдан Леськів у коментарі Житомир.info 22 грудня підтвердив, що лікарка померла від ускладнень коронавірусу.

«На жаль померла від ускладнень корона вірусу. Прекрасна людина, хороший лікар. Це велика втрата для нас», – сказав Богдан Леськів.

Зазначимо, що на онлайн брифінгу в Житомирській ОДА 21 грудня директор департаменту охорони здоров’я Микола Суслик повідомив, що вранці через коронавірус померла лікарка, однак більше ніякої інформації не надав.

«Серед медичних працівників на жаль теж є втрати. Летальний випадок зафіксований сьогодні вранці (21 грудня, - ред.) всіх даних лікувальних в мене немає, але це жінка, працівник нашого лікувального закладу», – зазначив Микола Суслик.

Як повідомляв Житомир.info, 9 жовтня у Житомирі померла сімейна лікарка від ускладнень COVID-19. 16 листопада на брифінгу заступниця голови ОДА Наталія Остапченко зазначила, що за період пандемії в Житомирській області від ускладнень коронавірусної хвороби померли 8 медичних працівників. Щодо смертей чотирьох з восьми медпрацівників вже закінчилося розслідування, і лише один випадок пов'язаний з професійною діяльністю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікар летальний випадок смерть коронавірус обласна лікарня  
Матеріали по темі