Фоторепортаж

Припорошена «Голова Чацького» і дитячі зимові розваги: Житомир присипало снігом. Фоторепортаж

23 December 2020, 15:01

У ніч на 23 грудня в Житомирі нарешті випав справжній сніг. Проте, за прогнозами синоптиків, протримається він недовго, і вже сьогодні зміниться дощем.

Очікуючи таких примх погоди, багато хто з житомирян намагається викроїти час та помилуватися засніженим містом, зимові «картинки» містяни фіксують на фото та публікують у соцмережах. Адже, хоч снігу випало небагато, парки та сквери мають казковий вигляд. А з-під тонкої снігової ковдри де-не-де видніється яскраво-зелена трава та навіть останні осінні квіти, розбавляючи однобарв'я.

За зимовими прогулянками та розвагами особливо скучили діти, тож, аби насолодитися погодою, поспішають на вулицю – ліплять сніжки та навіть катаються на гірках.

А от комунальникам не так весело – з самісінького ранку вони розчищають місто від снігу. Навіть в обідній час у сквері біля монумента Слави працює снігоприбиральна техніка.

Нагадаємо, 22 грудня Житомирський обласний центр з гідрометеорології попередив, що в ніч на 23 грудня в області очікується мокрий сніг, на дорогах – ожеледиця. Прогнозувалося, що вдень, за плюсової температури повітря, сніг зміниться дощем.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж короткого робочого тижня, з 21 по 24 грудня 2020 року, в Житомирі очікуються дощі та мокрий сніг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сніг зима грудень  
Матеріали по темі