Події

​У Житомирі поліція перевіряє причетність 36-річного чоловіка до крадіжок з автомобілів: поки відомо про дві події

24 December 2020, 16:15

У Житомирі поліція викрила 36-річного чоловіка у крадіжках з припаркованих у дворах автомобілів.

Про це 24 грудня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Оперативники карного розшуку Житомирського відділу поліції встановили причетність 36-річного жителя обласного центру до пошкодження автомобілів та викрадення звідти майна громадян. Нині відомо про два таких випадки та тривають відповідні перевірки», - йдеться у повідомленні.

Наприкінці листопада до поліції звернувся 36-річний житель м. Житомира із повідомленням про крадіжку відеореєстратора з його автомобіля. Як з’ясувалось на місці події, чоловік залишив свій Lanos на ніч у дворі багатоповерхівки. А зранку виявив пошкоджене бокове скло та відсутність ґаджета.

6 грудня до житомирських поліцейських звернувся 34-річний місцевий житель із заявою про крадіжку з його Hyundai. Невідомий уночі розбив заднє скло в автомобілі та викрав зсередини електроінструменти вартістю близько 5 тисяч гривень.

«В обох випадках були розпочаті кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) КК України. У ході проведених заходів оперативники карного розшуку встановили, що до вказаних правопорушень причетний 36-річний житомирянин. Чоловік визнав свою провину», - повідомили в поліції.

Нині триває подальше досудове розслідування, у рамках якого поліцейські перевіряють чоловіка щодо причетності до інших правопорушень, вчинених у місті.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2020 серійного автозлодія, який обікрав щонайменше 25 транспортних засобів, у Житомирі засудили до позбавлення волі строком на 1 рік і 8 місяців. Крім того, чоловік має повернути потерпілим понад 100 тис. грн завданої шкоди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автозлодій крадіжка  
Матеріали по темі