Події

​У Житомирській області ВАЗ перекинувся і завис на перилах мосту над прірвою, 17-річний пасажир впав донизу

26 December 2020, 13:29

Уночі 26 грудня в селі Верлок Радомишльського району ВАЗ перекинувся і завис на перилах мосту. Водій і один з пасажирів вибрались з автомобіля самостійно, ще один з пасажирів впав з 7-метрової висоти вниз.

Про це 26 грудня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«26 грудня о 03:10 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна термінова допомога рятувальників у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, що сталася в с. Верлок Радомишльського району», - йдеться у повідомленні.

На місці пригоди з’ясувалося, що легковик ВАЗ зіткнувся з огорожею мосту, перекинувся на дах та завис над прірвою. Водій та один із пасажирів зуміли самостійно вибратися з транспортного засобу, а ще один пасажир (2003 р. н.) впав під міст з висоти близько 7 м.

Рятувальники разом із медиками спустилися до нього та, після надання першої невідкладної допомоги, поклали травмованого на ноші і транспортували його до «карети» швидкої допомоги. Чоловіка було госпіталізовано до центральної районної лікарні м. Радомишль з травмами різного ступеню важкості.

«О 04:07 чергове відділення рятувальників у складі 4 чоловік особового складу повернулося у розташування частини. Крім того, вчора в Житомирі рятувальники залучалися на проведення аварійно-рятувальних робіт щодо вилучення автомобіля швидкої допомоги із бездоріжжя. А в м. Бердичів – по транспортуванню хворого чоловіка до «карети» швидкої медичної допомоги», - зазначили рятувальники.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області розповіли подробиці ДТП, яка сталася близько 3 годин ночі 26 грудня в Радомишльському районі.

«Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-2101, 17-річний житель м. Радомишля, рухаючись з с. Бистріївки до с. Верлок мостом через місцевий ставок, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на колесовідбійник, унаслідок чого автомобіль зіткнувся з бетонною огорожею та перилами мосту, де й зупинився. У результаті ДТП травми отримав 17-річний пасажир автомобіля, житель м. Радомишля, якого ушпиталили до місцевої лікарні. Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події, попередня правова кваліфікація якої – ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 23 грудня у Коростенському районі ВАЗ в’їхав у мікроавтобус, одна пасажирка потрапила до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ВАЗ ДТП ДСНС  
Матеріали по темі