Здоров'я

У Житомирській ОДА назвали кількість жителів області, яких вакцинуватимуть від коронавірусу в першому етапі

28 December 2020, 10:57

У першому етапі вакцинування від коронавірусу щеплення отримають майже 5 тисяч жителів Житомирської області – це медики, які працюють з хворими на COVID-19 та жителі інтернатних закладів. Кількість військових поки не називають.

Про це 28 грудня під час онлайн брифінгу в Житомирській ОДА розповів директор департаменту охорони здоров'я Микола Суслик, відповідаючи на питання журналістів.

«На першому етапі вакцинуватись будуть при поступленні вакцини медичні працівники, які надають безпосередньо допомогу хворим з COVID, таких у нас сьогодні - 2 725 медичних працівників. Теж будуть вакцинуватися особи, які знаходяться в соціальних інтернатних закладах, таких у нас 2 200. Третя категорія це наші військовослужбовці, які відбувають в зону АТО, кількості у нас на сьогоднішній день немає по мірі їх відправлення в зону АТО вони будуть теж 100% вакциновані», - зазначив Микола Суслик.

Нагадаємо, 24 грудня Міністр Степанов презентував Дорожню карту вакцинації проти коронавірусу, яку проводитимуть у п’ять етапів. На першому етапі планується охопити приблизно 355 тис. людей.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 28 грудня, за добу COVID-19 підтвердили у 51 жителя Житомирської області, троє пацієнтів померли від ускладнень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вакцина коронавірус медики брифінг Суслик  
Матеріали по темі