Місто

В Житомирі погода на Новий рік була рекордно теплою, а на Різдво синоптики обіцяють мокрий сніг

4 January 2021, 13:48

Температура повітря вдень 31 грудня та 1 січня перекрила та досягла абсолютні показники за весь період спостережень (з 1945 року). Температура вдень 3 січня становила 3-7 градусів тепла, вночі 4 січня – 2-4 градуси тепла. Середня температура за добу 3 січня – 1-3 градуси тепла (у Житомирі +3), що вище норми на 6-8 градусів..

Про це 4 січня Житомир.info повідомив Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

Щодо прогнозу, то вночі та вранці 5 січня по Житомиру та області очікується туман з видимістю 200-500 метрів (І рівень небезпечності – жовтий).

Прогноз погоди на 5 січня:

По Житомиру: хмарно, переважно без опадів, лише ввечері невеликий дощ з мокрим снігом, слабка ожеледь. Вночі та вранці туман. Вітер південно-східний, східний, 5-10 м/с. Температура вночі близько 0о,вдень 1-3о тепла.

По області: хмарно, переважно без опадів, лише ввечері невеликий дощ з мокрим снігом, слабка ожеледь. Вночі та вранці туман. Вітер південно-східний, східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень від 1 градусу морозу до 4 градусів тепла.

Прогноз погоди на 6-7 січня:

6 січня: хмарно, вночі мокрий сніг та дощ, слабка ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця. Вдень місцями невеликі опади. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень від 1 градусу морозу до 4 градусів тепла.

7 січня: хмарно, вночі без істотних опадів, місцями туман. Вдень дощ з переходом в мокрий сніг. Вітер південний з переходом на північно-західний, 7-13 м/с. Температура вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень від 1 градусу морозу до 4 градусів тепла.

На 8 січня прогнозують мокрий сніг та сніг, температура протягом доби від -3 до +2.

9 січня очікують невеликий сніг, температура вночі 0-5 морозу, вдень від -3 до +2.

Нагадаємо, в Житомирі 31 грудня 2020 року вдень було до 10 градусів тепла, а в новорічну ніч йшов дощ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода гідрометцентр прогноз погоди синоптик  
Матеріали по темі