Події

На проспекті Миру в Житомирі поліція знову викрила гральний заклад, застала адміністрацію та відвідувачів

5 January 2021, 11:04

У Житомирі 4 січня поліцейські провели слідчі дії у гральному залі на проспекті Миру, який спробував відновити свою підпільну діяльність. Були вилучені докази ведення грального бізнесу. Триває досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Пізно увечері поліцейські міського відділу та роти поліції особливого призначення ГУНП провели санкціонований обшук у приміщенні, де раніше було задокументовано ведення незаконного грального бізнесу. Ігровий заклад розташовувався по проспекту Миру в обласному центрі», – йдеться у повідомленні.

У залі ігрові місця були обладнані вже новою технікою, через програмне забезпечення якої і здійснювались азартні ігри. Доступ потенційних клієнтів усередину приміщення здійснювався приховано. На момент візиту поліцейських вхідні двері були замкненими пропри те, що усередині знаходились адміністратори і відвідувачі.

У ході проведеного обшуку із підпільного закладу вилучені комп’ютерна техніка, гроші, чорнова документація та інші свідчення протиправної діяльності.

Слідчі дії проводились під процесуальним керівництвом Житомирської місцевої прокуратури.

Досудове розслідування за вказаним фактом триває за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.


Відео ГУ Нацполіції у Житомирській області

Нагадаємо, 27 грудня 2020 року в ГУ Нацполіції у Житомирській області інформували про «радикальне» закриття гральних закладів у Житомирі: поліція серед ночі вибивала і вирізала двері болгаркою у приміщення, де в цей час були відвідувачі та велись ігри.

Як повідомляв Житомир.info, 5 жовтня 2020 року поліція втретє вилучила техніку в гральному закладі на проспекті Миру в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гральний заклад гральний бізнес азартні ігри обшук проспект Миру  
Матеріали по темі