Події

На Покровській у Житомирі патрульні зупинили Daewoo: водій був нетверезий, віз зелену речовину та пропонував патрульним хабаря

5 January 2021, 17:43

Вночі 5 січня на вулиці Покровській у Житомирі патрульні зупинили автомобіль Daewoo за порушення ПДР. Як виявилося, водій був у стані наркотичного сп’яніння, а в салоні віз зелену рослинну речовину. Аби уникнути відповідальності, керманич запропонував правоохоронцям 500 грн хабаря.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Близько 02-ї години під час патрулювання на вулиці Покровській охоронці порядку зупинили автомобіль Daewoo Nexia за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування інспектори помітили у 47-річного водія ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд на стан сп’яніння чоловік відмовився в присутності свідків», – йдеться у повідомленні.

Згідно зі статтею 34 Закону України «Про Національну поліцію», патрульні здійснили поверхневий огляд авто. В салоні Daewoo поліцейські виявили речовину зеленого кольору рослинного походження, ймовірно, наркотичну.

Аби уникнути відповідальності, водій запропонував патрульним хабаря. Громадянина неодноразово попереджали, що пропозиція неправомірної вигоди тягне за собою кримінальну відповідальність, однак він наполягав на своєму та намагався покласти в кишеню інспектору грошові кошти в сумі 500 грн.

В результаті, чоловік отримав від поліцейських адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 (керування в стані сп'яніння) КУпАП, а на місце події викликали слідчих.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 3 грудня 2020 року в Житомирі патрульні переслідували автомобіль ВАЗ, водій якого порушив ПДР та намагався втекти від правоохоронців. Врешті, легковик наздогнали на Київському шосе, його водій виявився п’яним. А в багажнику лежали акумулятори невідомого походження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водій п’яний водій наркотики патрульний хабар вул.Покровська  
Матеріали по темі