Економіка

САД оголосило тендер на утримання доріг в Житомирській області вартістю 3,4 млрд грн

6 January 2021, 09:56

Служба автомобільних доріг у Житомирській області оголосила тендер на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення протяжністю 1627,1 км. Очікувана вартість закупівлі - 3,4 млрд грн.

За умовами тендерної документації, термін надання послуг - до 31 грудня 2023. Джерело фінансування - державний бюджет України.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 16 грудня 2020 року на ресурсі ProZorro.

Закупівля складається з двох лотів: лот 1 – експлуатаційне утримання автомобільних доріг протяжністю 659,5 км, очікувана вартість закупівлі становить 2,1 млрд грн; лот 2 - експлуатаційне утримання автомобільних доріг протяжністю 967,6 км, очікувана вартість закупівлі - 1,3 млрд грн.

У технічному завданні, що додається до документації, зазначений перелік послуг, які мають надаватися підрядником, в тому числі – прибирання сміття на узбіччях, в смузі відводу, на укосах та розділювальній смузі, укріплення узбіч сумішшю щебеню і асфальтогрануляту при товщині шару 10 см, ліквідація вибоїн асфальтобетонного покриття з розламування старого покриття, зрізання напливів асфальтобетонного покриття, заміна дорожніх знаків, розкидання снігових валів, ремонт пошкодженої штукатурки мостів та труб, вирізання кущів, скошування трави та інше.

Служба автомобільних доріг у Житомирській області приймає пропозиції до 18 січня 2021 року, аукціон запланований на 23 лютого поточного року.

Нагадаємо, 20 березня 2020 року департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголосив відкриті торги на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення протяжністю 6941,5 км.

Як повідомляв Житомир.info, перемогу в 1-му лоті на утримання доріг в 12 районах Житомирської області отримало ПП “Автомагістраль за 164 млн грн, перемогу в 2-му лоті на утримання доріг в 11 районах отримало київське ТОВ «Комфорт Буд Сервіс» за 137 млн грн та стало переможцем тендеру на 88 млн 200 тис. грн на утримання доріг в 10 районах Черкаської області. ТОВ «Комфорт Буд Сервіс» в 2017-2018 роках працювала в Луганській області й отримувало по кілька сотень гривень за реконструкцію будівель та розробку проєктної документації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога ремонт тендер  
Матеріали по темі