Події

У Житомирській області рятувальники вночі витягували з багнюки Volkswagen, в салоні якого було троє малих дітей

8 January 2021, 13:29

У Чуднівському районі Житомирської області 8 січня рятувальники витягнули із бездоріжжя автомобіль, у якому було троє малолітніх дітей.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

«8 січня, о 00:50, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що неподалік с. Кілки Чуднівського району транспортний засіб застряг у багнюці», – йдеться у повідомленні.

На місці події з’ясувалося, що через ремонтні дороги на місцевому мосту, водій автомобіля Volkswagen Touran вирішив з’їхати з головної асфальтної дороги на бездоріжжя. Вже через декілька метрів автівка застрягла у багнюці й не могла зрушити з місця. В транспортному засобі перебувало 5 людей – двоє дорослих і троє малолітніх дітей.

За допомогою тросу рятувальники відбуксирували автомобіль на асфальтовану дорогу, де він вже зміг продовжити свій рух самостійно.

Як повідомляв Житомир.info, 5 січня 2021 року в селі Вереси Житомирського району автомобіль швидкої допомоги застряг на бездоріжжі. Медики якраз поверталися з виклику разом з хворим. Вибратися з пастки «швидкій» допомогли рятувальники.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бездоріжжя ДСНС Чуднівський район  
Матеріали по темі