Місто

Патрульна поліція попереджає про можливе перекриття руху на Київському шосе у Житомирі через акцію протесту

12 January 2021, 18:58

У середу, 13 січня, можливе перекриття руху транспорту на Київському шосе у Житомирі. Причина – проведення акції протесту.

Про це ввечері 12 січня попередила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Звертаємо вашу увагу, що 13 січня з 10:00 до 18:00 години, ймовірно, буде перекрито рух транспорту на Київському шосе, 37 біля загальноосвітньої школи №10. У зв'язку з акцією протесту», – йдеться у повідомленні.

Усіх учасників дорожнього руху просять бути уважними та завчасно планувати свій маршрут.

Зазначимо, що 12 січня у Facebook-мережі активно поширюють дописи з закликами приєднатися до акції протесту «Ні тарифному геноциду», початок якої запланований на 10:00 год. 13 січня. Місце проведення – Київське шосе, 37.

З Facebook

Нагадаємо, 10 січня 2021 року в Житомирі пройшла акція протесту проти підвищення тарифів на комунальні послуги. Учасники акції перекривали рух на Великій Бердичівській і планували зібратися ще раз вранці 13 січня біля школи №10 на Київському шосе.

Окрім Житомира, 10 січня проти підвищення тарифів на комунальні послуги протестували також у Коростені та Бердичеві.

11 січня Житомирський міський голова Сергій Сухомлин прокоментував протести проти «тарифного геноциду», зазначивши, що, як тільки держава зменшить ціни на газ чи на його транспортування, місцева влада готова зменшити тарифи в місті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: протест акція тариф перекриття руху Київське шосе  
Матеріали по темі