Місто

Протестувальники, які перекривали виїзд з Житомира через тарифи, розійшлися, рух транспорту відновлений

13 January 2021, 11:31

Люди, які після 10:00 год. 13 січня вийшли на протест проти підвищення тарифів та перекривали виїзд з Житомира, завершили акцію близько 11:25 год. та розійшлися.

Рух автотранспорту відновлено.

Подробиці дивіться у відеосюжеті на нашому сайті

Нагадаємо, близько 10:30 год. кілька десятків людей, протестуючи проти підвищення тарифів на комунальні послуги, вийшли на Київське шосе й перекрили автодорогу. Поліція пустила транспорт в об'їзд – по вулиці Саєнка. Тож люди перекрили перехрестя Київського шосе та вулиці Саєнка, а також вулицю Параджанова.

Протестувальники вимагали, аби до них приїхали голова ОДА та мер Житомира, і ближче до 11:00 вони вирушили в бік автовокзалу, щоби повістю заблокувати виїзд з міста.

Про ймовірне перекриття руху транспорту на Київському шосе, 37 напередодні попереджала пресслужба патрульної поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 10 січня 2021 року в Житомирі пройшла акція протесту проти підвищення тарифів на комунальні послуги. Учасники акції перекривали рух на Великій Бердичівській і планували зібратися ще раз вранці 13 січня біля школи №10 на Київському шосе. Окрім Житомира, 10 січня проти підвищення тарифів на комунальні послуги протестували також у Коростені та Бердичеві.

11 січня Житомирський міський голова Сергій Сухомлин прокоментував протести проти «тарифного геноциду», зазначивши, що, як тільки держава зменшить ціни на газ чи на його транспортування, місцева влада готова зменшити тарифи в місті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: акція протест тариф перекриття руху Київське шосе  
Матеріали по темі