Новини компаній

Кава Копі Лювак: як обрати і купити?

15 January 2021, 10:01

Любите випити зранку філіжанку ароматної кави? А якщо це рідкісна кава, смак якої просто неперевершений? Цей напій стане чудовим подарунком для знавців та поціновувачів елітної кави. Таку каву варто пити в компанії друзів, колег, однодумців, які знають і розуміють цінність такої унікальної кави, як Копі Лювак https://luwak.com.ua/kopiluwak_101/.

У чому унікальність кави Kopi Luwak?

Каву сьогодні п’ють зранку, вдень і надвечір. Популярність кави зростає щодня, але лише небагатьом доступні елітні сорти кави з їх надзвичайними смаковими якостями. Саме такою є кава Копі Лювак, яку винайшли в далекій Індонезії. На відміну від звичайної кави, зерна для елітної кави проходять цікавий, довгий і незвичний процес підготовки та ферментації, який триває від 35 до 45 днів.

Ексклюзивний смак, притаманний каві Лювак, досягається завдяки спеціальній обробці зерен кавового дерева. Зазвичай це сорт арабіка, який росте на кавових плантаціях острова Ява в Індонезії. У природному середовищі стиглі кавові зерна найкраще смакують циветам, які живуть у джунглях. Після переварювання зерна залишаються в посліді цих диких тварин, який збирають, миють, сушать й обсмажують на новітньому обладнанні. Після обробки зерна прямим авіарейсом доставляються в магазин елітної кави.

Як обрати каву Лювак?

Елітна кава Копі Лювак продається лише в нашому фірмовому інтернет-магазині. Цей напій не з дешевих. Висока вартість обумовлена не лише складністю й тривалістю виготовлення, а й вишуканістю смаку. Кава, яка є в асортименті магазину, відрізняється за розміром пакування й різновидами. Клієнтам пропонується не лише кава в зернах різної ступені обсмаження, а й готовий до вживання напій. Характерним знаком на пакуванні є відбиток лапки дикої тваринки, за допомогою, якої й створюється елітна кава.

Кому подарувати каву Kopi Luwak і чому це необхідно зробити?

Якщо прагнете приємно здивувати свого найкращого друга, колегу цінним подарунком, неодмінно вибирайте елітну каву з Індонезії. Цікаве фірмове пакування, характерний знак, неповторний ексклюзивний присмак кави задовольнять самих примхливих і вибагливих кавоманів. Такий подарунок є досить статусним і підійде справжнім шанувальникам кавових напоїв. Якщо додати до елітної кави ще й фірмову філіжанку з відбитком лапки дикої цивети, дарунок буде довершеним.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кава  
Матеріали по темі