Суспільство

Проїзд шляхами державного значення у Житомирській області забезпечений, – Служба автодоріг у Житомирській області

16 January 2021, 11:47

У Житомирській області спостерігається морозна погода, ввечері 15 січня в регіоні дещо сніжило. Тож, аби запобігти утворенню зимової слизькості, на автодорогах загального користування державного значення працювала спецтехніка. Станом на ранок 16 січня проїзд забезпечений.

У цьому запевняє пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Було задіяно 18 піскорозкидачів, 12 навантажувачів. Працювало 40 працівників дорожніх організацій. У черговому режимі – близько 40 механізмів та 57 робітників. Станом на ранок 16 січня проїзд забезпечено», – йдеться у повідомленні.

У Службі автодоріг нагадують: цієї ночі температура повітря, за прогнозами синоптиків, може опуститись до -20 градусів і нижче. Тож водіїв просять зважати на погодні умови, плануючи поїздки, та закликають дотримуватися Правил дорожнього руху й бути обережними.

Нагадаємо, за інформацією пресслужби Служби автодоріг у Житомирській області, в ніч на 15 січня на дорогах області працювали 66 одиниць техніки та майже 100 працівників.

15 січня заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук відзвітував, що на вулицях міста працює 18 одиниць техніки та близько 400 працівників. За ніч висипали 300 тонн протиожеледних матеріалів.

Як повідомляв Житомир.info, вдень 16 січня в Житомирі очікується до 15 градусів морозу, а в ніч на неділю в області має дути до 23 з позначкою «-».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД Служба автодоріг дорога зима сніг снігоприбиральна техніка  
Матеріали по темі