Події

Вночі у Житомирській області згорів будинок, старенька власниця загинула (доповнено)

17 January 2021, 11:30

Пізно ввечері 16 січня у селі Пиріжки Малинського району Житомирської області загорівся будинок. Рятувальники гасили пожежу майже всю ніч. Проте вогонь встиг знищити будинок, його власниця загинула.

Про це повідомляє Малинський МРВ У ДСНС України у Житомирській області.

«16 січня 2021 року в с. Пиріжки, на вул. Соборна, виникла пожежа в житловому будинку, внаслідок якої загинула власниця будинку, 1933 року народження. О 22 год 25 хв пожежу локалізовано, а о 05:00 повністю ліквідовано. Вогнем знищено житловий будинок», – йдеться у повідомленні.

Матеріальний збиток та причина пожежі встановлюється Пожежу ліквідовували 2 одиниці техніки та 7 рятувальників.

Доповнено о 12:40 год. 17 січня

Пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області повідомила про імовірну причину пожежі.

«Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Загибла бабуся проживала одна, до неї час від часу навідувались родичі. Того дня жінку провідала онука, яка допомогла розтопити грубу та пішла до сусідів. Через деякий час вона вже побачила, як горить дім», – пише пресслужба.

Як повідомляв Житомир.info, 15 січня 2021 року в смт Великі Коровинці Чуднівського району Житомирської області горів будинок на двох власників. В одній із частин оселі рятувальники виявили тіло 60-річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Пиріжки Малинський район  
Матеріали по темі