Місто

​Як обрати надійного забудовника?

18 January 2021, 11:10

На первинному ринку нерухомості у м. Житомирі на сьогодні представлено більш ніж 20 новобудов, але зробити репутацію надійного забудовника вдається далеко не всім. Лише кількість років роботи на ринку не може говорити про компанію як про надійну. Важливі репутація в цілому, кількість і якість реалізованих проєктів.

Компанія забудовника «Grand City Dombrovskyi» за роки роботи на будівельному ринку Житомира здобула значний досвід у будівництві високоякісного комфортного житла. Всього компанією в місті Житомирі зведено більш ніж 50 000 кв. м. нерухомості, а проєкти компанії вже чотири роки поспіль отримують заслужене визнання з боку професійної спільноти і клієнтів та стають переможцями в номінації «Забудовник».

Реалізовані та здані в експлуатацію проєкти компанії: ЖК «Полісся» та ЖК «Перлини Корбутівки». На сьогодні в активній стадії будівництва – проєкт житлового кварталу «Grand City Dombrovskyi» та ЖК «Мистецькі ворота».


Будівництво «Grand City Dombrovskyi» ведеться дуже активно, і вже наприкінці 2025 року в м. Житомирі з’явиться новий мікрорайон з власною інфраструктурою.

10 березня 2019 року розпочалися продажі в «Grand City Dombrovskyi». Менш ніж за два роки повністю збудовано конструктив п’яти секцій по 10 поверхів із загальною кількістю житлового фонду 17845 м.кв. (350 квартир). Три секції з яких вже введено в експлуатацію. Здача четвертої черги запланована вже в наступному кварталі (II квартал) 2021 року, п’ятої – у III кварталі 2021 року з благоустроєм прилеглої території. Розпочато будівництво шостої черги. У лютому 2021 року розпочинається продаж та будівництво 7-ї секції, а у березні 2021 року – 12-ї секції житлового комплексу «Grand City Dombrovskyi».

Загальна площа проєкту на земельній ділянці 5,2 га складе більш ніж 65 000 кв.м., територія якого буде під цілодобовою охороною. Сам житловий квартал теж може дати своїм мешканцям упорядковану, закриту для сторонніх людей і транспортних засобів територію з футбольним мініполем, тенісним кортом та дитячими ігровими майданчиками.

В комплексі «Grand City Dombrovskyi», крім житла, планується будівництво дитячого садка та приміщень для різних комерційних об’єктів: кафе, магазини, аптека, що дозволить майбутнім мешканцям не відчувати побутового дискомфорту.

Не останню роль відіграє і розташування житлового кварталу «Grand City Dombrovskyi». Район комплексу має чудову транспортну розв’язку, що дозволить майбутнім мешканцям швидко і зручно дістатися додому або в потрібний район міста.

«Grand City Dombrovskyi» ідеально підійде і тим, хто планує там проживати, і зацікавленим в перспективних інвестиціях. Перші знайдуть все, що необхідно для комфортного проживання, другі зможуть після завершення будівництва реалізувати квартири не менш ніж на 30% дорожче.

Поспішайте придбати житло у надійного забудовника за вигідною ціною!

Адреса центру продажу: вул. Домбровського, 3, парковка ТЦ «Дастор», телефонуйте за номером (097) 330 20 40.

«Grand City Домбровський» – місце, де хочеться жити.
https://grandcity.zt.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новобудова квартира забудовник «Grand City Dombrovskyi»  
Матеріали по темі