Місто

​Депутат обласної ради за допомогою камер відеоспостереження шукає дітей, які санчатами пошкодили паркан у Житомирі

18 January 2021, 15:34

Депутат Житомирської обласної ради Валерій Онопрієнко уже не вперше публікує записи камер відеоспостереження, на яких зображені вчинки жителів мікрорайону Маликова, часто саме дітей та підлітків. Цього разу Валерій Онопрієнко звернув увагу на пошкодження паркану нещодавно встановленого майданчику для вигулу тварин, які виникли, на його думку, внаслідок зимових розваг дітей та молоді.

18 січня він опублікував у групі «Мікрорайон Малікова, Житомир» в соцмережі кілька записів з камер відеоспостереження, на яких діти на санчатах та льодянках катаються з гірки і час від часу заїжджають у паркан майданчику для вигулу тварин та пошкоджують кущі і дерева. При цьому депутат зазначає, що уже впізнав декого з дітей і навіть називає місце проживання. У своєму дописі Валерій Онопрієнко пропонує батькам разом з дітьми, яких зафіксували камери, відновити паркан та підлікувати пошкоджені рослини, інакше погрожує написанням заяви до поліції.

«Записи з камер відеоспостереження про те, як діти та дорослі ламали огорожу та дерева на майданчику для вигулу тварин. Одну дівчинку з 5-го під'їзду Бульвару Польського 15 вже ідентифікували. Якщо впізнаєте інших - прошу надіслати мені інформацію в приват. Разом з тим, пропоную дітям разом з батьками (які так гарно покатались) до ранку 25-го січня підлікувати садовим варом пошкоджене дерево, вирівняти паркан та відновити на ньому кріплення. Тоді не буду писати заяву в поліцію щодо пошкодження майна вартістю понад 200 000 грн. Дякую за розуміння», - йдеться у дописі депутата.

Зазначимо, що камери встановлені в мікрорайоні за бюджетні кошти: проєкт Валерія Онопрієнка «Раді вас бачити!», який передбачав облаштування за 1,5 млн грн вуличного відеоспостереження в мікрорайоні Маликова, став переможцем бюджету участі у 2018 році.


Як розважалися житомиряни у засніженому гідропарку 16 січня, дивіться у відеосюжеті.

Нагадаємо, на місцевих виборах 2020 року Валерій Онопрієнко був обраний до Житомирської обласної ради від партії «Пропозиція», його дружин Тетяна вдруге стала депутатом Житомирської міської ради від цієї партії (вперше була обрана в 2015 році від ВО «Батьківщина»).

Як повідомляв Житомир.info, 1 липня 2020 на сайті Житомирської міської ради був опублікований проєкт рішення про благоустрій території з розміщенням тренувально-вигульного майданчика для собак на бульварі Польському, 15. Тоді місцеві жителі казали, що новий майданчик має бути не точно на тому ж місці, де був старий: його захотіли «перенести» у яр, де власники собак полюбляють вигулювати своїх улюбленців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Маликова Онопрієнко вигул тварин санчата катання з гірки паркан пошкодження  
Матеріали по темі