Новини компаній

Perfectil — секрет краси голлівудських зірок

19 January 2021, 10:22

Ніщо не розкаже про здоров’я, самопочуття та життєву силу краще, ніж чиста шкіра, блискуче волосся та здорові нігті. Але істина полягає в тому, що скільки б дорогих та якісних продуктів ви не застосовували зовні, зовнішній вигляд цих трьох елементів багато в чому визначається зсередини.

Perfectil від англійського бренду Vitabiotics — це вітаміни, що містять безліч інгредієнтів з біотином, цинком та селеном для живлення вашого волосся, шкіри та нігтів. І це не просто рекламні слогани. Ці добавки рекомендують визнані гуру краси Голлівуду. До того ж вони стали єдиними у світі вітамінами, що отримали престижну англійську премією Queen’s Award for Innovation, тобто, за інноваційний внесок.

Продукція компанії Vitabiotics доступна в багатьох країнах світу, і нею користуються знаменитості. В Україні засоби Perfectil для шкіри, волосся та нігтів можна придбати в інтернет-магазині MAKEUP з безкоштовною доставкою в Житомир. Чи дійсно вони настільки ефективні, як про них говорять, ми спробували розібратись нижче.

Як це працює

Добавки Perfectil розроблені експертною групою для того, щоб забезпечити красу зсередини. Кожна формула створена на основі багаторічних наукових досліджень для підтримки біологічних структур, з яких складаються наша шкіра, волосся та нігті. У складі вітамін присутні понад 20 мікроелементів, включаючи мінерали селен, цинк та біотин.

Навіть більше, виробник пропонує новий спосіб отримання поживних речовин не лише у вигляді таблеток, а за допомогою жувальної гумки або напою. Прикладом смачних жувальних гумок для волосся є засіб Perfectil Haircrush. Його склад насичений міддю, яка сприяє нормальній пігментації волосся, а також амінокислотами, екстрактом виноградних кісточок, екстрактом хвоща і селеном Co-Q10.

Ще один інноваційний винахід бренду — питний колаген Perfectil Platinum Collagen для волосся та шкіри. Кожна пляшка містить 7000 мг пептидів морського колагену Пептан, форми низькомолекулярних пептидів колагену, завдяки чому вони легко засвоюються організмом. У засобі для волосся також містяться важливі амінокислоти L-метіонін, кератин та інозитол, а також цинк для підтримки нормального стану волосся. В той час, як добавка для шкіри містить гіалуронову кислоту, 1-лізин, Co-Q10 та олію насіння чорної смородини, поряд із селеном, який захищає клітини від окислення.

Що про вітаміни думають б’юті-спеціалісти

У 2020 році компанія вийшла на ринок США, і вже встигла завоювати прихильність багатьох знаменитостей та їх стилістів. Ось що про цей продукт думають б’юті-гуру Голлівуду.

Візажистка Ніккі Вульфф, серед клієнтів яких є Розі Хантінгтон-Уайтлі, Дуа Ліпа та Кендалл Дженнер, як ніхто розуміє значення здорової шкіри як основи для макіяжу. «Здоровий колір обличчя є ключовим фактором. Perfectil Plus Skin містить широкий спектр поживних речовин, таких як біотин, який забезпечує чудову підтримку шкіри», - каже вона.

Стиліст Патрік Вілсон також відомий в колах таких супермоделей, як Сінді Кроуфорд та Кая Гербер. Він вважає, що чим здоровіше волосся, тим краще його укладати та створювати гарні образи. Тому завжди радить доглядати за ним зсередини за допомогою Perfectil.

Враженням про користь цих добавок для нігтів ділиться також майстриня манікюру Сабріна Гейл, яка неодноразово доглядала за руками Кейт Бланшет, Єви Лонгорії, Фелісіті Джонс, Кейт Уінслет і Зої Кравіц. Говорячи про те, чому вона обирає Perfectil, Сабріна каже: «Perfectil Plus Nails доповнює раціон та забезпечує організм такими ключовими інгредієнтами, як селен і цинк. Саме вони допомагають зберегти ваші нігті здоровими та у хорошій формі».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі