Здоров'я

​За кошти НСЗУ для житомирських “швидких” придбали дефібриляторів та електрокардіографів на 7 млн грн

19 January 2021, 12:38

КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської облради 15 січня уклало дві угоди на придбання дефібриляторів та електрокардіографів у ТОВ "Медсервісгруп". Загальна вартість підписаних договорів - 7 млн 15 тис. грн.

Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro.

Закупівлі здійснили за спрощеною процедурою звітування для запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби COVID-19.

У тендерній документації зазначено, що закупівлі здійснюються за кошти Національної служби здоров’я України, виділені на заходи з запобігання пандемії COVID-19. За умовами угод, дефібрилятори та електрокардіографи ТОВ "Медсервісгруп" має поставити упродовж 45 календарних днів з моменту заключення договору.

У першій угоді мова йде про закупівлю 25 дефібриляторів BeneHeart D3. Вартість угоди - 5 млн 125 тис. грн, тобто 205 тис. грн за один дефібрилятор.

У другій угоді йдеться про придбання 30 електрокардіографів ЮКАРД 100. Вартість угоди - 1 млн 890 тис. грн, тобто 63 тис. грн за електрокардіограф.

ТОВ "Медсервісгруп" зареєстроване в Києві по вулиці Дегтярівська, 52. Спеціалізується фірма на оптовій торгівлі фармацевтичними товарами, статутний капітал - 100 тис. грн. Власниками фірми є Андрій Вікторович Забережний та Андрій Володимирович Коломоєць.

Зазначимо, що в жовтні 2020 року КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської облради вже купувало у ТОВ “Медсервісгруп” 10 електрокардіографів ЮКАРД 100 на 630 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, 15 січня КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської облради замовило 20 спецавтомобілів «швидкої допомоги» у ТОВ «Автоспецпром» вартістю 39,2 млн грн. Це вже третя партія “швидких” закуплена без тендеру: 5 жовтня 2020 року Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф підписав договір з ТОВ «Автоспецпром» на закупівлю 10 «швидких» за 19,6 млн грн, а 29 жовтня - ще один договір на закупівлю 10 спецавтомобілів “швидкої допомоги” з ТОВ “Автоспецпром” вартістю 19,6 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дефібрилятор електрокардіограф швидка ЦЕМДМК закупівля НСЗУ  
Матеріали по темі