Економіка

​На тендері відділу освіти Житомирської РДА з закупівлі антисептику було 19 учасників: ціна впала вп’ятеро

21 January 2021, 09:39

Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації закупив у ТДВ "ПХЗ "Коагулянт" 200 дезінфікуючих засобів за 40 тис. грн.

Про це йдеться в договорі, опублікованому 16 грудня 2020 року на сайті електронних закупівель Prozorro.

ТДВ "ПХЗ "Коагулянт" 21 грудня минулого року поставило 200 дезінфікуючих засобів ITS WATER DEZ-373-Е по 5 літрів за 40 тис. грн, тобто вартість одного дезінфікуючого засобу вартує 200 грн. Через тиждень замовник перерахував кошти ТДВ "ПХЗ "Коагулянт" за отримані дезінфікуючі засоби для НУШ.

На prom.ua, придбати такий дезінфікуючий засіб можна від 500 грн.

Очікувана вартість закупівлі становила - 197,5 тис. грн. На тендер було подано 19 пропозицій. За результатами аукціону ціна знизилася на 395%.

ТДВ "ПХЗ "Коагулянт" зареєстроване в місті Пологи Запорізької області. Фірма спеціалізується на виробництві інших основних неорганічних хімічних речовин, статутний капітал - 7 млн грн. “ПХЗ «Коагулянт” володіють Олександр Константинов, Рената Ярошенко та Євген Острейко, а також компанії «Альфа Ечівментс с.а.р.л.», «Сан Грінвуд Інтернешнл с.а.р.л.» і «Смарт Кемікалс с.а.р.л.», що зареєстровані в Люксембурзі.

Зазначимо, що дана закупівля потрапила в ТОП-5 найкращих закупівель минулого місяця, які відзначив ресурс ProZorro.

“Торги за антисептик. Відділ освіти Житомирської райдержадміністрації оголосив спрощену закупівлю тисячі літрів антисептика за майже 200 тисяч гривень. Чесно кажучи, дорогувато. Але що це був за аукціон! На ньому змагались аж 19 учасників. Переможець — хімічний завод «Коагулянт» із Запорізької області — почав із 80 тисяч, і це була не найдешевша пропозиція. Але на торгах він знизив ціну до 40 тисяч грн — тобто по 200 грн за 5 літрів антисептика. І це на 50 % дешевше від роздрібної ціни цього ж антисептика! Договір уже виконано”, - йдеться в новині на ProZorro.

Нагадаємо, з березня 2020 уряд дозволив без тендерів закуповувати товари, ліки та послуги з протидії коронавірусу.

Як повідомляв Житомир.info, школи Житомира у період з 25 листопада по 30 листопада 2020 уклали 31 договір з ТОВ “Він Стрім” на придбання дезінфекційних засобів вартістю 4,26 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер РДА освіта антисептик закупівля  
Матеріали по темі