Події

ДТП на трасах у Житомирській області: фура в’їхала у легковик, мікроавтобус врізався в дерево

21 January 2021, 10:31

Ввечері 20 січня на трасі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський у Житомирській області вантажний автомобіль DAF в’їхав у Mazda, яка рухалась попереду. ДТП минулася без постраждалих.

Про це Житомир.info повідомила пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

«19:00 год. 20 січня на автодорозі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський водій автомобіля DAF, 1992 року народження, не вибрав безпечної швидкості і дистанції, в результаті цього здійснив зіткнення з автомобілем Mazda, який рухався попереду. Внаслідок ДТП обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками», – поінформувала Тетяна Носадчук.

На водія вантажівки патрульні склали протокол за ст. 124 КУпАП.

Близько півночі у цей же день патрульні зареєстрували дорожньо-транспортну пригоду на трасі Київ – Чоп. Там мікроавтобус в’їхав у дерево, водія госпіталізували до районної лікарні Рівненської області.

«Близько 23:30 год. на 257 км автодороги Київ – Чоп, у Новоград-Волинському районі, житель Рівненщини, 1994 року народження, керуючи транспортним засобом Mercedes Benz, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкість руху, не впорався з керуванням та допустив з'їзд у кювет, де скоїв наїзд на дерево. В результаті ДТП транспортний засіб отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками. Водій травмувався та був госпіталізований до Корецької ЦРЛ», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

На місці події працював слідчий по ДТП Новоград-Волинського райвідділу поліції. Патрульні забезпечували охорону місця події та безпеку дорожнього руху.

Як повідомляв Житомир.info, 20 січня 2021 року на трасі Київ – Чоп, поблизу села Пищів Новоград-Волинського району Житомирської області, сталася ДТП за участю двох автомобілів: Mercedes в’їхав у Audi.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський  
Матеріали по темі