Влада

​У Житомирській облраді створили робочу групу для вивчення питань врегулювання тарифної політики

25 January 2021, 11:10

20 січня у Житомирській обласній раді створили робочу групу для вивчення питання врегулювання тарифної політики на території Житомирської області, яку очолив перший заступник голови облради Олег Дзюбенко.

Про це йдеться в розпорядженні голови облради Володимира Федоренка №7 від 20 січня 2021 «Про створення робочої групи», оприлюдненому на офіційному сайті Житомирської облради 25 січня.

«Відповідно до статей 55,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення засідання президії Житомирської обласної ради та з метою вивчення питань врегулювання тарифної політики на території Житомирської області: 1. Створити робочу групу обласної ради та затвердити її у наступному складі», - йдеться у розпорядженні.

До складу робочої групи, яку очолив перший заступник голови облради Олег Дзюбенко, увійшли перший заступник голови ОДА Наталія Остапченко, члени та голови фракцій політичних партій, представлених в облраді, а також голова ГО «Адвокація прав споживачів» Віталій Ейсмонт (за згодою).




У розпорядженні зазначається, що робоча група має вивчити проблемні питання та надати відповідні пропозиції щодо їх вирішення.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 13 січня 2021 у Житомира організували акцію проти підвищення комунальних тарифів, учасники якої перекривали вулицю Київське шосе.

15 січня житомиряни знову вийшли на акцію протесту, яка розпочалася біля АТ «Житомиргаз», після чого мітингувальники пішли до «Житомиробленерго», Житомирської облради, а потім і до міської ради.

Цього ж дня депутати Житомирської обласної ради підготували звернення до президента, Кабінету міністрів, Верховної ради, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Антимонопольного комітету щодо мораторію на підвищення тарифів для населення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: робоча група облрада тариф тарифна політика  
Матеріали по темі