Події

Директора департаменту охорони здоров’я Житомирської ОДА залишили під вартою з правом внесення застави

25 January 2021, 12:59

Затриманого на хабарі директора департаменту охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації Миколу Суслика суд залишив під вартою з правом внесення застави.

Про це 25 січня Житомир.info розповіла речниця управління СБУ в Житомирській області Ірина Мартинюк.

«22 січня затриманому директору департаменту було повідомлено про підозру і ввечері цього ж дня Подільський районний суд Києва обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у сумі 125 тисяч гривень», - сказала Ірина Мартинюк.

Інформації про те, чи внесена вже застава, в обласному управлінні СБУ наразі немає.

Нагадаємо, 25 січня суд має розглядати питання про відсторонення від посади директора департаменту охорони здоров’я ОДА Миколи Суслика.

Як повідомляв Житомир.info, Микола Суслик був призначений на посаду начальника управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації 25 травня 2017 року. В листопаді 2020 року в структурі Житомирської облдержадміністрації відбулись зміни: управління охорони здоров’я перейменували в департамент, а Миколу Суслика перевели з посади начальника УОЗ на посаду директора департаменту. ввечері 21 січня стало відомо, що директора департаменту охорони здоров’я Житомирської ОДА Миколу Суслика затримали на хабарі. Служба безпеки України повідомила, що Миколу Суслика затримали за вимагання «відкатів» з коштів, виділених на протидію пандемії COVID-19. Згодом у прокуратурі назвали суму «відкату», який вимагав Суслик – 123 тис. грн, 10% від перерахованих коштів. Станом на 22 січня від посади Суслика не відсторонили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Суслик хабар суд застава ОДА УОЗ  
Матеріали по темі