Місто

​Через аварію в Житомирі знеструмлено 4 котельні в центрі міста, відключено 139 будинків та не працюють світлофори

25 January 2021, 17:42

Близько 16.30 25 січня сталося аварійне відключення електроенергії в центральній частині Житомира. У зв’язку з цим знеструмлено 4 котельні.

Про це близько 17.00 повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Внаслідок аварійного відключення електропостачання знеструмлено котельні: № 7; пров. Каретний, 4, вул. Львівська, 8, вул. Київська, 25. В результаті відключено 139 будинків», - йдеться у повідомленні.

У міській раді також додали, що на даний час РЕМ працює над ліквідацією аварії, проте термінів виконання робіт та відновлення електропостачання не повідомляють.

Також читачі Житомир.info повідомили, що через відсутність електропостачання на вулиці Хлібній, Грушевського, Небесної сотні, Покровській не працюють світлофори, у зв’язку з чим спостерігаються затори.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 16 січня сталася аварія на котельні в Житомирі, у зв’язку з чим у 15-градусний мороз від теплопостачання були відключені будинки на семи вулицях в районі Домбровського-Князів Острозьких. Планувалося, що аварію вдасться ліквідувати протягом трьох годин. Близько 13.00 повідомили, що аварію ліквідували і почали заповнення мережі теплоносієм.

Зранку 19 січня КП «Житомиртеплокомуненерго» повідомив про відсутність теплопостачання в мікрорайоні Корбутівка: уночі сталося аварійне відключення електроенергії, через що зупинились котельні. Згодом, близько 10:30 год., пресслужба КП «Житомиртеплокомуенерго» повідомила, що роботу районної котельні РК-5, яка забезпечує теплом мікрорайон Корбутівки, відновили і почали заповнювати систему теплоносієм.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аварія світло електроенергія котельня  
Матеріали по темі