Здоров'я

​У Житомирській області з дитячого відділення тубдиспансеру за 46 млн грн хочуть зробити інфекційне відділення

28 January 2021, 11:23

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації оголосив тендер на реконструкцію лікувального корпусу (дитяче відділення) в обласному протитуберкульозному диспансері Житомирської обласної ради під інфекційне відділення, що розташоване за адресою: смт Гуйва, вул. Бердичівська, 64. Очікувана вартість закупівлі становить 46,1 млн грн.

Оголошення про проведення закупівлі оприлюднили 22 січня на ресурсі ProZorro.

У технічному завданні зазначено, що переможець торгів має провести підготовчі та будівельні роботи, роботи з внутрішнього водопроводу та внутрішньої каналізації. Окрім того, підрядник має виконати роботи з опалення, електрообладнання та освітлення, провести інтернет та цифрове телебачення, а також озеленити територію та інше.

В умовах тендерної документації зазначається, що роботи мають бути виконані до 1 грудня 2022 року. Джерело фінансування – державний бюджет України.

Пропозиції Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації приймає до 14 лютого, аукціон запланований на 15 лютого 2021 року.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2020 року розпочався другий етап медичної реформи, зокрема, зміни стосувалися й протитуберкульозних закладів охорони здоров’я

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тубдиспансер інфекційне відділення Гуйва реконструкція тендер  
Матеріали по темі