Влада

Житомирським патрульним дають премію, якщо вони повідомляють про порушників, які намагаються відкупитись

29 January 2021, 09:54

Патрульні поліцейські отримують по 1 000 грн премії, якщо повідомляють про пропозиції дати неправомірну вигоду поліцейським, щоб уникнути відповідальності за вчинене правопорушення.

Про це 28 січня в прямому ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info розповів начальник управління патрульної поліції у Житомирській області Євгеній Ганзюк.

«Це ініціатива департаменту патрульної поліції, ініціатива керівництва таким чином заохочувати особовий склад. Розмір премії становить 1000 грн. Кожен поліцейський, який правильно фіксує пропозицію неправомірної вигоди отримує таку премію. Є такі випадки, коли поліцейських затримували на хабарі, це відкрита статистика, можна звернутись із офіційним запитом і нададуть інформацію по кожному управлінню департаменту. Таких поліцейських звільняють. Позиція керівництва дуже принципова. Ніхто з керівництва не вимагає від підлеглих ні в якому разі грошові кошти чи якісь цінні подарунки», – зазначив Євгеній Ганзюк.

Ефір програми «Діалоги» на Житомир.info з новим начальником управління патрульної поліції у Житомирській області дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, 5 січня на Покровській у Житомирі патрульні зупинили Daewoo: водій був нетверезий, віз зелену речовину та пропонував патрульним хабаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульні поліцейські Ганзюк хабар премія  
Матеріали по темі