Новини компаній

​ Інноваційна кухонна техніка AEG: 3 незвичайних помічника сучасної ґаздині

1 February 2021, 12:30

Здавалося б, що потрібно жінці на кухні? Холодильник, плита, посудомийка (неодмінно), мікрохвильова піч та й усе. Але чого тільки-но не створюють виробники техніки! Візьмемо за приклад відомий німецький бренд AEG та його надсучасні кухонні прилади, які ще рідко зустрінеш на сучасних кухнях.

Але ж прогрес не стоїть на місці, тому жінці у 2021 році, крім звичних побутових приладів, потрібні ще як мінімум 3 цікавих девайса. Для полегшення приготувань її смачних шедеврів, звісно.

Спрощення процесів готування дає більше часу мамі, дружині проводити зі своєю родиною. Які інновації представлені на ринку побутової техніки зараз? Без чого скоро неможливо буде уявити сімейний побут?

Вакуумний пакувальник

Скорочено цей пристрій має назву вакууматор. “Його використовують для ідеальної герметизації продуктів, аби зберегти їхній смак, соковитість та поживні речовини всередині. Простіше кажучи, потрібно покласти пакет з їжею до шухляди вакууматора. Далі він викачує з нього повітря й створює всередині пакування вакуум”, — роз’яснили нам виробники кухонної техніки AEG.

Чому вакууматор точно необхідний кожній господині:

  • збереження продуктів свіжими тривалий час. Фрукти протримаються у холодильнику 14-20 діб, замість 7 діб без відповідного пакування;
  • маскування запахів, які не перемішуються у холодильнику, бо їжа герметично запакована;
  • делікатне заморожування фруктів та ягід, які не покриваються шаром льоду у морозилці;
  • заощадження місця у холодильнику. Завдяки вакуумному пакуванню харчі наче “худнуть” та займають менше місця на поличках;
  • зручне фасування заготовок для подальшого приготування складних страв.

Камера інтенсивного охолодження

Ви знали, що камера охолодження Blast Chiller від AEG — зараз єдина на ринку професійна система охолодження, що знижує температуру з 70° до 3° за Цельсієм усього за півтори години? Таке миттєве охолодження зберігає смак свіжих продуктів, їхню текстуру та аромат. Потрібно швидко охолодити пляшку ігристого? 20 хвилин і готово!

Підігрівач посуду

І ще один цікавенький девайс, який пропонує AEG Україна — шафка для підігрівання посуду. “Навіщо?”, — запитаєте ви. Такий нагрівач знадобиться господиням, які радо приймають у себе гостей та часто накривають на стіл.

“Якщо викласти гарячу страву на холодну тарілку, вона охолоне швидше, ніж її встигнуть скуштувати гості”, — додають експерти бренду AEG. Тому у ресторанах є спеціальні підігрівачі для тарілок.

Вдома, у побуті, господиня може знайти підігрівнику ще багато застосувань, крім простого нагрівання тарілок. Наприклад, покласти до шафи опару чи розморозити їжу.

І головне: такий мінімалістичний прилад легко вписується до дизайну сучасного кухонного гарнітура.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі