Події

Жителька Житомирської області знепритомніла на вулиці та загинула від переохолодження

2 February 2021, 10:19

У Житомирській області зафіксований черговий летальний випадок, який стався через переохолодження: 30 січня загинула жителька села Романівка Новоград-Волинського району.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської облдержадміністрації з посиланням на інформацію Новоград-Волинської РДА.

«30 січня внаслідок загального переохолодження тіла загинула мешканка с. Романівка, 1957 року народження. Жінка йшла додому, по дорозі їй стало зле, вона втратила свідомість, що й призвело до трагедії», – поінформували в райдержадміністрації.

В управлінні з питань цивільного захисту населення зазначають, що з початку нинішнього року від переохолодження організму в області померли вже 3 особи, ще 14 – отримали травми.

Нагадаємо, 22 січня 2021 року до Чуднівської райлікарні з обмороженням сідниць потрапив житель Романова, 1959 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, 20 січня 2021 року в Житомирі внаслідок переохолодження загинув чоловік, 1983 року народження, ще троє жителів області через низьку температуру потрапили до лікарень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: переохолодження обмороження труп тіло Романівка Новоград-Волинський район  
Матеріали по темі