Події

​У селі поблизу Житомира в ДТП загинула жінка, яка втратила рівновагу і впала під колеса Fiat

2 February 2021, 10:52

1 лютого у Зарічанах Житомирського району під колесами автомобіля Fiat Doblo загинула жінка: потерпіла йшла вулицею, втратила рівновагу і впала.

Про це 2 лютого повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 лютого близько 18:15 у с. Зарічанах Житомирського району. У результаті наїзду місцева жителька загинула на місці події», - повідомили в поліції.

Попередньо, водій автомобіля «Fiat Doblo», 35-річний житель с. Зарічан, рухаючись вулицею села, вчинив наїзд на жінку, яка у цей момент втратила рівновагу та впала на проїжджу частину. У результаті ДТП пішохід загинула на місці події.

«Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області Житомир.info уточнили, що загибла жінка була 1962 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, 30 січня 2021 в селі Романівка Новоград-Волинського району загинула від переохолодження жінка, якій дорогою додому стало зле і вона втратила свідомість.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зарічани ДТП пішохід загиблий ожеледиця  
Матеріали по темі