Здоров'я

У міській раді розповіли скільки хворих з COVID-19 перебувають у житомирських лікарнях та яка ситуація із забезпеченням киснем

3 February 2021, 10:17

У лікарнях Житомира станом на ранок 3 лютого перебувають 109 пацієнтів з підтвердженим діагнозом коронавірус. 95% ліжок забезпечені киснем.

Про це 3 лютого на початку засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради розповіла заступниця міського голови Марія Місюрова.

«Сьогодні на ранок самий головний показник це кількість пацієнтів у наших лікарнях. На сьогоднішній момент в лікарні №1 – 58, у лікарні №2 – 51 пацієнт. За добу було 12 госпіталізацій. Ця цифра коливається від 5 до 10, але ситуація на разі контрольована. Практично забезпечені ліками, 95% ліжок у нас вже повністю забезпечені киснем, все є в наявності і надається допомога в повному обсязі. Фактично у нас завантаженість ліжок 25-27% », – зазначила Марія Місюрова.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 3 лютого у Житомирській області за добу коронавірус підтвердили ще у 61 пацієнта, четверо людей померли.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус лікарня пацієнт ліжка кисень Місюрова  
Матеріали по темі