Події

У Житомирській області до реанімації потрапила 84-річна бабуся, яку побила сусідка

3 February 2021, 12:59

У селі Старий Майдан Хорошівського району Житомирської області 2 лютого стався конфлікт між сусідками, який закінчився тяжким травмуванням 84-річної пенсіонерки. Жінку госпіталізували. Підозрювану у нанесення бабусі травм поліцейські затримали.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«На місці події працівники слідчо-оперативної групи Хорошівського відділення поліції з’ясували, що в обідню пору між двома сусідками виник побутовий конфлікт, який розпочався в будинку однієї, а закінчився в оселі іншої», – йдеться у повідомленні.

Попередньо з’ясовано, що 52-річна жінка запросила до себе доньку пенсіонерки. Коли остання зайшла до її хати, то побачила, що жінки чаркують і зробила їм зауваження. Це викликало обурення господарки, яке вилилось у фізичну агресію.

Відтак пенсіонерку з травмами голови та тулуба було госпіталізованого до реанімаційного відділення Пулинської лікарні.

Наразі за цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) та ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває встановлення усіх обставин.

З місця події вилучено низку речових доказів. 52-річну жінку затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, 2 лютого 2021 року в місті Малин Житомирської області поліцейські затримали 61-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві 38-річної жінки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття травмування реанімація Хорошівський район Старий Майдан  
Матеріали по темі