Події

​У райцентрі Житомирської області 19-річний хлопець розбив банкомат і втік

3 February 2021, 13:41

У Новограді-Волинському 3 лютого місцевий житель розбив банкомат і втік, коли спрацювала сигналізація. Працівники поліції охорони розшукали та затримали 19-річного хлопця. Триває з’ясування всіх обставин.

Про це Житомир.info повідомила пресслужба управління поліції охорони в Житомирській області.

«Візуально одразу було видно розбитий екран, пошкоджену клавіатуру та зламану раму банкомату, на уламках скла були сліди крові. Тож ми негайно обстежили прилеглі вулиці, адже причетний до події не міг за кілька хвилин далеко втекти», – розповідає поліцейський взводу реагування №2 роти Управління поліції охорони в Житомирській області Назарій Ковалик.

У результаті правоохоронці виявили неподалік підозрілого хлопця. У нього були помітні свіжі подряпини на руці, про походження яких він не захотів пояснити.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Новоград-Волинського районного відділу поліції, працівники якого задокументували всі обставини та вилучили слідову інформацію. Хлопець, як з’ясувалось 19-річний місцевий житель, визнав, що причетний до пошкодження банкомату.

Тож нині триває встановлення всіх обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, у райцентрі Житомирської області поліція затримала чоловіка, який на ринку розбив монітор банкомату.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція банкомат Новоград-Волинський поліція  
Матеріали по темі