Новини компаній

Вибираємо найкращі лижі на 2020-2021

4 February 2021, 14:55

Підбірка найкращих лиж 2020-2021

Приймаючи рішення про те, щоб купити найкращі лижі 2020-2021 роки, важливо знати деякі критерії вибору даного обладнання. При виборі лиж варто враховувати зріст і вагу лижника, а також особливості лиж і їх тип.

Що важливо знати при виборі лиж?

· Важливо враховувати геометричні особливості лиж. Хороші лижі не повинні бути кривими в поздовжньому напрямку, а також не повинно бути гвинтових вигинів;

· Враховуйте, що ковзне покриття на лижах також має бути якісним і рівномірним;

· Звертайте увагу на жорсткість лиж, їх пружність;

· Шар ламінації на лижах повинен бути виконаний якісно, не повинно бути пошкоджень;

· Обидві лижі повинні стискатися рівномірно, без напруги.

ТОП-3 популярних моделей лиж на сезон 2020-2021

1. Гірські лижі Rossignol Famous 2 - якісні, практичні, надійні. Головною перевагою цієї моделі лиж є досить високий рівень міцності силового профілю, що дозволяє безперешкодно сприймати і перерозподіляти навантаження. Це якість надійно захищає лижі від пошкоджень. Завдяки наявності спеціальної перфорації, виконаної за допомогою технології Prop Tip, істотно зменшується вага лиж. Таким чином, під час експлуатації, лижі стають більш пружними, тим самим збільшуючи вибростойкость. У цій моделі лиж присутній посилення, виконане з фибергласа, що робить лижі більш стійкими до всіляких навантажень, що важливо при катанні на схилах. Гірські лижі Rossignol Famous 2 володіють незначним зворотним прогином на мисах лиж, який робить лижі більш керованими, дозволяючи забезпечити легкий вихід з повороту.

2. Гірські лижі Icelantic Nomad 95 - практичність і зручність експлуатації, є основними особливостями на користь вибору цієї моделі. Цей різновид гірських лиж вважається маневреної, дозволяючи з комфортом насолоджуватися їздою з вершини пагорбів і до самого їх підніжжя. Зручна ширина лиж, а також округлені і зігнуті частини лиж спереду і ззаду, забезпечують моделі легкою керованість. Такі лижі по праву можна вважати універсальними. Вони прекрасно підходять як для катання в парках, так і для використання під час спусків з гірських вершин. При цьому, лижі виконані з якісних матеріалів і мають прекрасний ламінуючою шаром, що гарантують практичність і надійність моделі.

3. Гірські лижі Fischer CRS Race Jr - надійність, практичність і комфорт, є ключовими моментами, що характеризують дану модель. В основі створення цих лиж використовується натуральна деревина, оброблена за допомогою технології Air Channel. Це наділяє лижі гнучкістю і високою міцністю. А завдяки додатковій обробці «Ультра Тюнінг» лижі будуть прекрасно ковзати по снігу з різним рівнем щільності. Специфічна конструкція даної моделі дозволяє з комфортом використовувати її дітям і підліткам. До того ж, такі лижі прекрасно оптимізовані для новачків, так як завдяки ним кожен може самостійно підбирати для себе найбільш підходящий тип катання. Головною перевагою даної моделі, є - надійна система кріплення. Нога в них буде зафіксована повноцінно, тим самим забезпечуючи стійке положення під час їзди.

alt = “Keeperstore”

Фотоматеріали взято з сайту https://keeperstore.com.ua/

Де купити найкращі лижі?

Магазин лижного спорядження в Києві «Keeperstore» пропонує увазі своїх клієнтів широкий асортимент різних моделей лиж. Каталог продукції інтернет магазину, надає можливість вибору кожного клієнта. Різноманіття моделей, що відрізняються за розміром, типом і зовнішнім оформленням, дає можливість кожному купити лижі саме ті, які будуть відповідати всім вимогам. Будь то лижі для новачків або професійні лижі для занять спортом, в магазині лижного спорядження «Keeperstore» знайдеться відповідна модель для кожного.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі