Економіка

​Лісгосп у Житомирській області без торгів за три місяці купив автівок на 1,87 млн грн

5 February 2021, 15:42

ДП “Овруцьке спеціалізоване лісове господарство” упродовж листопада 2020 - лютого 2021 року придбало три автомобілі на загальну вартість 1,87 млн грн.

Про це йдеться в системі “Прозорро”.

Закупівлі були проведені без використання електронної системи. І в «Прозорро» було просто оприлюднено дані про угоди, укладені без відкритих торгів.

Лісгосп на початку лютого 2021 замовив у ТОВ “Полісся Моторс Груп” Renault DUSTER Ultramarine 1.5 D (дизель) з 6-ступінчатою коробкою передач, 2021 року випуску за 664,6 тис. грн. Детальніші характеристики у закупівлі не вказані.

На сайті українського представництва автомобілів Renault придбати авто такої моделі можна від 587,5 тис. грн. В комплектацію автомобіля входить, зокрема: дорожній набір засобів безпеки, бортовий комп'ютер, камера заднього огляду, стандартна картографія України, підігрів передніх сидінь, клімат-контроль, оздоблення керма “Soft feel”, карта-ключ “вільні руки”.

Автодилери рекламують цю модель як лімітовану серію з ультраперевагами.

У цього ТОВ лісгосп придбав у листопаді 2020 року ще один транспортний засіб - Renault DUSTER 1,5D (дизель) з 6-ступінчатою коробкою передач, 2020 року випуску за 650 тис. грн. Оскільки, замовник не вказав модель автомобіля, визначити його вартість на сайті українського представництва важко.

ТОВ «Полісся Моторс Груп» зареєстроване в Житомирі по проспекту Незалежності, 170-А. Власницями фірми є Світлана Вікторівна Присяжнюк та Катерина Валеріївна Машковська – дружина колишнього голови Житомирської ОДА Сергія Машковського.

Також у листопаді 2020 ДП “Овруцьке спеціалізоване лісове господарство” закупило у ТОВ "Житомир Авто Інтернешнл" автомобіль Suzuki New Jimny 1,5L MT GA, 2020 року випуску за 555 тис. грн.

На сайті українського представництва автомобілів Suzuki придбати автомобіль такої моделі можна від 559 тис. грн В стандартну комплектацію автомобіля входять, зокрема: кондиціонер + фільтр, функція “вільні руки, цифрове радіо, датчик автоматичного включення світла фар..

ТОВ "Житомир Авто Інтернешнл" зареєстроване в Житомирі на проспекті Незалежності, 57. Власниками фірми є Дега Олег Віталійович та Дзюба Дмитро Михайлович. У 2010 році обидва балотувалися до Житомирської міської ради від “Партії захисників Вітчизни”.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року ДП “Лугинське лісове господарство” купило у банку Тігіпка пікап преміумкласу за 1,65 млн грн.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Овруч лісгосп автомобіль закупівля  
Матеріали по темі