Події

​У селі Житомирської області згорів житловий будинок: господар загинув

7 February 2021, 09:39

У селі Стара Гребля Радомишльського району Житомирської області 5 лютого сталася пожежа в житловому будинку. Рятувальників викликала сусідка. У будинку знаходився господар, прикутий до ліжка.

Про це повідомляють на сайті управління ДСНС у Житомирській області.

«По прибуттю вогнеборців до місця виклику увесь дерев’яний будинок був охоплений полум’ям. Будівля була зачинена зовні. Оцінивши обстановку, вогнеборці місцевої пожежної охорони запросили на допомогу додаткові сили та засоби з 16-ї ДПРЧ м. Радомишль. О 12:55 пожежу вдалося локалізувати, а о 13:48 ліквідувати. Під час ліквідації пожежі, коли вогнеборці змогли потрапити всередину оселі, у кутку житлової кімнати на місці згарища виявлено загиблого власника, 1946 року народження. Тривалий час знадобився для розбирання зруйнованих полум’ям дерев’яних конструкцій оселі. Внаслідок пожежі вигорів будинок, вдалося запобігти перекиданню полум’я через пориви вітру на розташовану поруч господарчу споруду», – йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння. За попередньою інформацією, господар полюбляв палити цигарки у ліжку.

Як повідомляв Житомир.info, 1 лютого у Житомирській області 18-річний юнак витягнув з палаючого будинку чоловіка, вітчима врятувати не встиг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа будинок Радомишльський район рятувальники  
Матеріали по темі