Події

На Київському шосе в Житомирі п’яний водій на Cadillac пошкодив Fiat і втік, винуватця ДТП наздогнали на Польовій

8 February 2021, 10:20

Патрульні розшукали водія транспортного засобу, який увечері 7 лютого, ймовірно, вчинив ДТП на Київському шосе в Житомирі та зник з місця події.

Про це 8 лютого повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Вчора, близько 18-ї години, на спецлінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталась на вулиці Київське Шосе. Заявник повідомив, що невідомий водій, керуючи автомобілем Cadillac, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечного інтервалу та скоїв зіткнення з автомобілем Fiat заявника, після чого зник з місця події», - йдеться у повідомленні.

Отримавши орієнтування на автомобіль, ймовірного порушника, два екіпажі направились у пошуках винуватця ДТП. Невдовзі, на вулиці Космонавтів, патрульні виявили та шляхом блокування зупинили автомобіль Cadillac із явними механічними пошкодженнями. Окрім цього, під час спілкування із водієм, інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

«Поліцейські оформили на 27-річного водія Cadillac ряд адміністративних матеріалів: протокол за статтею 122-4 КУпАП (залишення місця ДТП); протокол за статтею 124 КУпАП (вчинення ДТП); протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП (відмова від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння); постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП (керування автомобілем без відповідних документів).Також, відповідно до статті 265-2 КУпАП, транспортний засіб порушника евакуйовано на штрафмайданчик», - повідомили патрульні.

Як повідомляв Житомир.info, 6 лютого поблизу села Іванківка Житомирського району Renault в’їхав у Mitsubishi, один з автомобілів вилетів у кювет і перекинувся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Cadillac Київське шосе втеча алкоголь  
Матеріали по темі