Події

На трасі у Житомирській області вантажівка в’їхала у паркан, загинув громадянин Білорусі (доповнено)

8 February 2021, 14:56

На трасі Київ-Чоп у селі Березівка Житомирського району 8 лютого вантажівка в’їхала паркан та гараж двох приватних домогосподарств і протаранила паркан. Водій загинув.

Про це Житомир.info розповіли у патрульній поліції.

«На 155 км а/д М-06 Київ-Чоп, у селі Березівка Житомирської району водій, громадянин Республіки Білорусь, 1962 р.н., керуючи автомобілем MAN, не впорався з керуванням, допустив зіткнення з парканом одного домогосподарства, потів в’їхав у гараж сусіднього домогосподарства і паркан. Водій загинув на місці», – розповіла пресофіцерка патрульної поліції Тетяна Носадчук.

Доповнено о 19:20 год. 8 лютого

У ГУ Нацполіції у Житомирській області повідомили, що, за попередньою інформацією, водій втратив свідомість за кермом.

«ДТП сталася близько 13:30 на 155 км автодороги Київ-Чоп. 58-річний водій, громадянин Білорусі, керуючи автомобілем МАН, не впорався та в’їхав у паркани кількох приватних домоволодінь і зупинився за кілька десятків метрів потому. За повідомленням медиків, водій на момент їх прибуття помер. Нині у рамках відкритого кримінального провадження призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті чоловіка. Триває встановлення інших обставин події. За попередньою інформацією, водій міг втратити керування транспортним засобом через раптово виниклі проблеми зі здоров’ям та втратою свідомості. Ніхто з жителів домогосподарств чи випадкових перехожих-жителів села у результаті ДТП не постраждав. Окрім парканів, пошкоджено також гараж в одній з садиб», – йдеться у повідомленні.


Відео ГУНП

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2020 року у Житомирській області перекинулася фура та повалила паркан, травмованого водія діставали рятувальники

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Березівка вантажівка паркан  
Матеріали по темі